Subscriu-me al newsletter

Avís Legal

 1. Condicions Generals d'Utilització

  L'accés a aquest lloc web té caràcter gratuït i la seva visualització no requereix prèvia subscripció o registre algun. Els usuaris hauran d'utilitzar la informació continguda en aquest lloc web en compliment de la legislació aplicable en cada cas, respectant els drets de propietat intel·lectual del Besos Water-Hub o tercers.

  L'usuari no realitzarà a través dels serveis que posa a la seva disposició Besos Water-Hub cap acció que causi dany o alteracions en els continguts, ni obstaculitzarà el bon funcionament del lloc web. No causarà problemes tècnics de cap índole, transferint elements susceptibles de portar virus informàtics o de danyar, interferir o interceptar total o parcialment la present web.

  En cap cas Besos Water-Hub serà responsable de l'ús inadequat d'aquest lloc web o dels seus continguts, o de les conseqüències que aquest ús pugui originar.

 2. Limitació de responsabilitat

  Besos Water-Hub no garanteix que les seves pàgines es trobin operatives, ni que els seus continguts siguin complets, exactes o fiables en tot moment. Besos Water-Hub es reserva el dret a modificar en qualsevol moment, sense previ avís, els continguts d'aquest lloc web i les Condicions Generals d'Accés.

  En cas d'efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització o millora dels serveis, Besos Water-Hub té el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de preavís l'accés al present lloc web, així com a reservar-se el dret de prestació o cancel·lació dels serveis , sense perjudici de la qual cosa procurarà posar-ho en coneixement dels usuaris, sempre que les circumstàncies li ho permetin.

  D'aquesta manera, s'exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament del lloc i dels seus serveis i la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir al present lloc web.

 3. Propietat Intel·lectual - Copyright

  La totalitat d'aquest lloc web i les parts que el componen es troben protegides per les lleis espanyoles i internacionals sobre propietat Intel·lectual i Industrial.

  Els drets de propietat intel·lectual sobre els continguts d'aquest lloc web pertanyen a Besos Water-Hub, ​​excepte aquells d'empreses amb les que hagi signat el corresponent contracte per a la provisió de continguts i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

  L'exercici dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació dels continguts és exclusiu de Besos Water-Hub, ​​sense perjudici de l'exercici per part de tercers del dret de cita.

  L'usuari que accedeixi a aquest web no pot copiar, modificar, distribuir, transmetre, reproduir, publicar, cedir, vendre els elements anteriorment esmentats o crear nous productes o serveis derivats de la informació obtinguda sense citar expressament la seva procedència.

  Únicament queda autoritzada la visualització i càrrega dels continguts d'aquesta web per a l'ús personal i no comercial de l'usuari, sense que aquest pugui cedir aquests continguts a terceres persones o entitats. Queda expressament prohibida l'alteració del contingut o estructura d'aquest lloc web per part de l'usuari sense el permís exprés i per escrit del Besos Water-Hub. Qualsevol utilització d'aquest lloc web o dels seus continguts contrària a la normativa vigent podrà ser perseguida.

 4. Protecció de dades personals

  L'emplenament de dades personals no és obligatòria. L'usuari que faciliti les seves dades personals és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, quedant Besos Water-Hub exonerada de qualsevol responsabilitat al respecte.

  Les dades personals que subministri l'usuari passaran a formar part d'un fitxer automatitzat propietat de CREAF que serà tractat de forma confidencial d'acord al Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) 2016/679, de 27 d’abril de 2016. Tens més informació sobre l'ús que fem de les teves dades personal i sobre els teus a la nostra Política de Privacitat.

 5. Vincles o enllaços hipertextuals

  Cap tercer podrà establir relació de framing entre les seves pàgines web i el present lloc web. En relació amb els enllaços inclosos en el present lloc web dirigits a altres llocs no gestionats per Besos Water-Hub, aquesta institució manifesta que no exerceix cap control sobre aquests llocs, ni és responsable del contingut dels mateixos. Els vincles que aquest lloc web pugui contenir s'ofereixen, únicament, a manera de referències informatives, sense cap tipus de valoració sobre els continguts, propietaris, serveis o productes oferts des dels mateixos.

 6. Altres condicions

  Les presents Condicions Generals d'Utilització i totes les relacions que s'estableixin entre l'usuari i CREAF es regiran per la legislació espanyola. La utilització del lloc web implica l'acceptació de les anteriors Condicions Generals d'Utilització.

Consulta la Política de Privacitat