Subscriu-me al newsletter

L'equip

Besòs Water-Hub està impulsat des de l’Escola de Camins de la Universitat Politècnica de Catalunya. Està coordinat per un equip multidisciplinar que treballa des de l’àmbit de les aigües subterrànies, amb l’objectiu d’apropar la recerca a la societat, tot creant ponts de col·laboració i diàleg entre els diferents usuaris i entitats vinculats a l’aigua i als sistemes hídrics de la conca del Besòs

Foto de perfil de Daniel Fernandez
Tasques que exerceix

Daniel Fernàndez

daniel.fernandez.g@upc.edu

Professor catedràtic en hidrogeologia (UPC), expert en modelització numèrica d’aqüífers i contaminació de les aigües subterrànies. La seva carrera professional compagina la docència i la investigació, vetllant per fer possible la transferència de coneixement entre universitat i societat.

Coordinador de l’entorn Besòs Water-Hub, alhora actua com a supervisor del projecte GiR-Besòs.

Foto de perfil de Núria Ferrer
Tasques que exerceix

Núria Ferrer

nuria.ferrer.ramos@upc.edu

Doctora en Enginyeria del Terreny per la UPC (2019), va iniciar la seva recerca en gestió d’aigües subterrànies en països en vies de desenvolupament. Especialment interessada en la modelització d’aigües subterrànies, i en particular, en la comprensió de processos que intervenen en la recàrrega natural dels aqüifers.

Foto de perfil de Marc Carnicero
Tasques que exerceix

Marc Carnicero

marc.carnicero@upc.edu

Geòleg amb més de quinze anys d’experiència en descontaminació d’aqúífers i interacció d’aigües subterrànies i obra civil. És especialista en models geològics i sistemes d’informació geogràfica. Com a professor associat de la UPC, aporta el seu vast coneixement en diferents assignatures de màster de l’Escola de Camins.